dimarts, 23 d’abril del 2013

Sortida Nórdic Walking 3r cicle

Demà dimecres 24 d'abril sortirem els alumnes de cinquè i sisè a fer una caminata als voltants del centre. Tendrà uns 5 km de llargada i per l'hora del pati ja serem de nou a l'escola. Aquest és el recorregut previst:
Pensau a dur roba còmada i calçat adequat, també és molt recomanable dur aigua pel recorregut. Esper que us ho passeu bé.

dimecres, 17 d’abril del 2013

Caminar nòrdic amb bastons


Caminar nòrdic amb bastons (nordic walking), això és el que estam fent aquestos dies a les classes d'educació física els alumnes de 3r cicle (tal vegada els de 2n cicle també faran alguna coseta amb ells....). Tenim previstes 3 sessions, una introductòria i familiarització amb els bastons, una de pràctica i la tercera una sortida als voltants del centre. Aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni que ens ha cedit el bastons uns dies. Moltes gràcies!
Esper que us agradi molt el caminar amb bastons i que ho difongau entre els vostres familiars i amics. Es pot practicar per aquest entorn natural que tenim per Sant Miquel inclós pel carril bici. Ànims.