dijous, 5 de novembre del 2009

Dia del pedal a Vila


Aquest diumenge 8 de novembre es celebra a la ciutat d'Eivissa una nova edició del dia del pedal, a partir de les 11.00 hores, amb punt de concentració i sortides al bulevard Abel Matutes.

Per celebrar el Dia del Pedal s’han programat diversos circuits i activitats. Tothom que ho desitgi es pot inscriure de forma gratuïta als punts d’inscripció i informació que estaran situats a la plaça d’Antoni Albert i Nieto. Els 1.000 primers inscrits seran obsequiats amb una samarreta de la diada.

A les 11.00 del matí començarà un circuit urbà d’11 quilòmetres per a tots els públics. Cinc minuts més tard es donarà sortida al circuit infantil, de 5km, per bicicleta de dues rodes i nens d’entre 5 i 10 anys (que hauran d’anar acompanyats d’un adult). A les 11.10 hores es posarà en marxa el circuit baby de 600 metres en tricicle o bicicleta de quatre rodes pels més petits.

Entre les 11.30 i les 12.30 hores tindrà lloc a la plaça d’Antoni Albert i Nieto un circuit d’educació vial, seguit d’un esmorzar saludable organitzat pel programa Thao Salut Infantil en col·laboració amb la regidoria d’Educació. Aquest programa, que es desenvolupa a nivell nacional, vol inculcar entre els més joves uns hàbits d’alimentació saludable. Així, tots aquells pares i mares que ho desitgin podran acostar-se al punt d’informació Thao situat a la plaça. Com a cloenda de les activitats es celebrarà un sorteig de bicicletes i altres premis entre tots els participants.

2 comentaris:

  1. Us recoman arribar amb temps pel tema d'aparcaments i carrers tallats i també per poder tenir camiseta (1000 no seran suficients per tots). És una activitat familiar per totes les edats molt recomanable, sobretot si surt un dia de soleiet. Animeu-vos!

    ResponElimina
  2. hem avia agradat molt el dia del pedal amb totes ses families


    Noah

    ResponElimina